Op dit moment zijn er geen vrije ruimtes te huur maar wie weet binnenkort wel op de leukste verdieping van het leukste pand aan de Witte de Withstraat!

Ons pand bestaat 31 jaar en ter ere van ons 30 jarige bestaan, hebben we een mooie film laten maken door Hans Wessels, kijk deze hier.

Nadruk noemt zichzelf niet voor niets het culturele hart van Rotterdam. Gelegen in hartje centrum is alles binnen handbereik: winkels, cafés, restaurants maar ook musea en andere kunsten. De straat is een van de gezelligste straten in de stad en het broeit er van jonge ondernemers die de wereld gaan veroveren. Geniet van een heerlijke take-away koffie voor tijdens je brainstorm sessie of ga na je werk nog lekker borrelen met je collega’s.

Nadruk is ook bezig met het verduurzamen van het hele gebouw. Zo is het dak deels met groen bedekt en de rest van het dak met 340 van de modernste hybride zonnepanelen!  Zo zijn we op weg naar een CO2 neutraal pand.

Heb je een creatief, cultureel of sociaal bedrijf(je) dan kun je tegen relatief lage huurprijs kleine kantoorruimte huren met gebruikmaking van een riante kantine en vergaderruimte.

Lees alles in onze brochure en neem contact op met Kickel van Schaik die je graag een rondleiding geeft.

Download hier de PDF met meer informatie  (prijspeil 2022. Vraag naar het actuele aanbod en de actuele prijzen)